Preglej košarico Atrikel “ZMA – CINK&MAGNEZIJ” je dodan v košarico.

Akcija!

PROFLEX, ZA ZDRAVJE SKLEPOV

33,64 28,99

ANTIVNETNO IN PROTIBOLEČINSKO

  • Proflex je namenjen varovanju in ohranjanju sklepnega hrustanca. Ima močno antivnetno in protibolečinsko delovanje.
  • Proflex varuje vaše sklepe pred prekomerno obrabo in bolečinami. Vsakodnevne obremenitve ter šport, žal pogosto vplivajo na obrabo sklepnih struktur.  Zato je priporočljivo, da poskrbite za primerne elemente, ki procese staranja in obrabe sklepa odpravijo ali omilijo.
  • Pazite na svoje sklepe! Zdravi sklepi so neprecenljiva naložba.

Opis

PROFLEX ZA ZDRAVE IN NEBOLEČE SKLEPE

Dolgoletne obremenitve telesa povzročijo mikropoškodbe, propadanje in obrabo sklepnih struktur, zlasti hrustanca. Posledica je povečano trenje, kar še stopnjuje hitrost obrabe sklepnega hrustanca to pa vodi do kroničnega vnetja in bolečine. Takšen sklep je nepopravljivo poškodovan, njegova gibljivost je močno zmanjšana in bolečina je nenehno prisotna.

Ena od osrednjih sestavnih Proflexa® je velika vsebnost ekstrata hudičevega parklja (Harpagophytum), ki ima odlične protivnetne in analgetične učinke, ki zagotavljajo hitro lajšanje bolečin in zatiranje vnetij.

Kolagen je ena izmed glavnih sestavin hrustanca in predstavlja 60 % suhe snovi hrustanca, od tega 90-95 % iz kolagena tipa II. Proflex z dodajanjem kolagena alfa II učinkovito stimulira nastajanje kolagena v hrustancu in s tem njegovo obnovo.

!Mnogo cenejših izdelkov vsebuje cenejši a biološko neaktivni kolagen tipa I, ki je prisoten v koži, kitah, kosteh… žal pa nima nobenega vpliva na sklepni hrustanec!

Klinične raziskave kolagena tipa II so po dvomesečni uporabi pokazale opazna izboljšanja gibalnih funkcij pri splošni populaciji in za 14 % debelejši sloj hrustanca pr športnikih.

SESTAVINE:
Celuloza (polnilo), MSM (methyl-sulphonyl-methane), izvleček hudičevega parklja, kalcijev fosfat, hidrolizat sirotke, silicijev dioksid, izvleček kurkume, kolagen alfa II hidrolizat, natrijeva karboksi-metil-celuloza (vlažilec), magnezijev stearat.

Sinergistično delovanje petih sestavin v Proflexu ima takojšen vpliv na zmanjšanje bolečine in na obnovo hrustanca preko daljšega časovnega obdobja.

Mnenja in ocene

MNENJA UPORABNIKOV
0
0 ocen
1 Star
0%
2 Star
0%
3 Star
0%
4 Star
0%
5 Star
0%
OCENI GA!

Samo logirani kupc, ki so naročili izdelek lahko podajo mnenje.

NAPIŠI SVOJO IZKUŠNJO
Mnenja in ocene

Tukaj še ni ocen.

Be the first to review “PROFLEX, ZA ZDRAVJE SKLEPOV”